Flyttfirma Lund

Vi gör din flytt till ett nöje!

Flyttmäster har mer än 30 års erfarenhet av kontors-bohags och företagsflyttningar.
Betongprodukter

Magasin och lager

Föredrag

Prisförfrågan

support

Kontakt

Flyttmäster i Malmö AB
Drottninggatan 108
Box 160 40, 200 25 Malmö

Telefon: 040-18 00 30
E-post: info@flyttmaster.se

Flyttningar

Det är till oss hos Flyttmäster du vänder dig när du önskar anlita en flyttfirma med kompetens och erfarenhet. Vi har efter, trettio år i branschen, vuxit och utvecklats till det företag som vi är idag, och man skulle kunna säga att vi vuxit in i vår flyttuniform.

Alla de flyttningar vi tar oss ann sker med vår egen personal, en personal som utfört många uppdrag tillsammans och med andra ord vet hur gubben intill jobbar och tänker. De är alla erfarna och välutbildade, och du kan lita på att de gör ett bra jobb. Som ett resultat utav detta går din flytt snabbare och din kostnad blir lägre.

Vi flyttar bohag, kontor och företag, och med förbokad besiktning innebär det att du alltid kommer veta kostnaden innan arbetet påbörjas. Detta är ju självklart bara en fördel för dig som kund.

Framförallt när en verksamhet skall flyttas, så som kontor eller liknande, så är det viktigt att flytten planeras ordentligt innan arbetet påbörjas. Detta för att undvika allt för utdragna störningar i kundens verksamhet.
Bland vår personal kan du också finna specialkompetens när det kommer till bland annat montering och demontering av kontorsmöbler. Vi har även specialemballaget och den kompetens som krävs för att kunna flytta datorutrustning på bästa möjliga vis.

Om du skulle behöver extra utrymme efter en flytt, har möbler som inte får plats men som skall sparas, och så vidare, så har vi magasin och lager med både värme, larm och bevakning. Om så önskas kan vi även hjälpa er med försäkringar.
Hos oss noteras ditt gods på en lista, det förpackas och placeras sedan i unika magasinboxar. Ditt gods kommer med andra ord inte blandas ihop med någon annans tillhörigheter.

Varmt välkomna att kontakta oss på Flyttmäster för mer information.