Flyttfirma Lund

Vi gör din flytt till ett nöje!

Flyttmäster har mer än 30 års erfarenhet av kontors-bohags och företagsflyttningar.
Betongprodukter

Magasin och lager

Föredrag

Prisförfrågan

support

Kontakt

Flyttmäster i Malmö AB
Drottninggatan 108
Box 160 40, 200 25 Malmö

Telefon: 040-18 00 30
E-post: info@flyttmaster.se

Miljö & Kvalité

För oss hos Flyttmäster har miljön alltid stått i fokus. Det har på senare tid börjat debatteras ordentligt i media om klimatförändringar och vikten av att hjälpa till med det lilla man kan, och vi hos Flyttmäster kan inte gör annat än att hålla med. Det är också därför vi gör vårt bästa för att bidra med det vi kan och dra vårt strå till stacken.

Vi är till exempel väldigt stolta över att kunna säga att vi är det allra första flyttföretaget i Sverige som blivit kvalitet- och miljöcertifierat i enlighet med ISO 9001 respektive ISO 14001.
Eftersom nöjda kunder alltid har varit viktigast för oss och vårt arbete, är det viktigt att våra kunder kan uppskatta både oss och våra tjänster, samt känna att de faktiskt förenklar deras vardag.

Flyttmäster arbetar dagligen med miljön i åtanke, vilket innebär att alla våra medarbetare arbetar enligt ett system med rutiner, instruktioner samt rapportering. Vi håller noga uppsikt över båda nöjda och missnöjda kunder, samt vår miljöpåverkan, för att på så vis kunna styra vår verksamhet i rätt riktning samt utföra de förbättringar som ibland kan vara nödvändiga.
Hos oss finns ni enbart kompetent och kunnig personal samt personal som löpande utbildas för att ständigt förbättras i sitt yrke, samtidigt som de lär sig små tips och tricks för att båda förenkla och förbättra sina arbetsuppgifter. Som ännu ett steg i vårt arbete använder vi moderna och tillförlitliga fordon. På så vis drar vi ned miljöpåverkan till det minimala.

Varje år kontrolleras både vårt system och våra rutiner av externa revisorer. Våra kunder skall känna sig säkra på att vi gör ett bra jobb, och att vi arbetar för just dem.

För mer information om oss på Flyttmäster är ni varmt välkomna att kontakta oss redan idag.